Siktar du mot nya marknader? Nu utökar vi i Amsterdam

GleSYS Cloud i Amsterdam

Letar du efter den bästa platsen för att expandera till Europa? Amsterdam anses vara en av de viktigaste knutpunkterna för internet och nu utökar vi vårt erbjudande.

Det har sedan flera år varit möjligt att skapa servrar i vårt datacenter i Amsterdam och idag är vi glada över att kunna meddela att det nu även är möjligt att skapa VMware-servrar. Dessutom har vi ökat vår internetkapacitet till över 60 Gbps.

Vikten av att vara nära dina kunder

När du hostar dina servrar nära slutanvändaren kan du reducera laddtiden på din webbplats. Studier har visat att för varje sekund en webbplats tar att ladda, sjunker konverteringsgraden med upp till 12 procent.

Med servrar i Amsterdam kommer du inte bara närmare användare i Europa. Tack vare att du får tillgång till GleSYS Backbone med uppkoppling till AMS-IX, DE-CIX (Frankfurt) och LINX (London) ökar även närheten till resten av världen, till exempel Asien och Afrika.

E-handelsboom i Europa

Så vad gör Europa så attraktivt? Det finns flera anledningar, men en sak är den starkt växande e-handeln. Enligt den senaste rapporten från branschorganisationen Ecommerce Europe ökade omsättningen för europeisk e-handel med 15 procent till 530 miljarder under 2016. Under 2017 har det förutspåtts att omsättningen kommer nå över 600 miljarder euro och det lär inte minska. Möjligheterna är minst sagt stora.

Oavsett om du är e-handlare eller levererar andra typer av tjänster har du möjlighet att nå över 244 miljoner potentiella kunder på kontinenten.

Kom igång på bara några minuter i GleSYS Cloud

Registrera ett gratis konto här. Centraleuropa väntar på dig.

Dela på X

Kom igång med GleSYS Cloud!