Träffas, inspireras och ha kul tillsammans med oss på GleSYS-dagen 2018

Vi har länge velat skapa ett evenemang och en mötesplats för våra kunder och nu är det äntligen verklighet. Vi hälsar dig välkommen till första upplagan av GleSYS-dagen, 23 maj 2018, där vi på västkustens pärla och vår hemort Falkenberg erbjuder dig inspirerande föreläsningar, på temat Framtidens Internet, mingel och underhållning.

Var först med att ta del av spännande produktnyheter i GleSYS Cloud, de senaste trenderna på Internet och mycket mer. Hela programmet hittar du på glesysdagen.se.

Några höjdpunkter som du får ta del av:

Ledarskap i en uppkopplad värld – med Karin Zingmark

Karin ger dig konkreta tips och en inspirerande guidning till hur du bygger din kommunikativa organisation rustad för morgondagen.

Problemlösning – the science way! – med Jesper Rönndahl

Har du problem? Något som krånglar? Lugn, det finns alltid någon som har stött på minst lika svåra problem och löst dem. Hör hur de stora tänkarna, vetenskapsmännen och kvinnorna gjorde och hitta nya vägar till lösningen!

Digitala trender och svenskarnas nätvanor – med Pamela Davidsson

Ta del av unika fakta, insikter och trender från den senaste undersökningen Svenskarna och internet under guidning av Pamela Davidsson, Statistikchef på IIS.

Vad väntar du på?

Vi har ett begränsat antal platser – säkra din plats idag för endast 2 995 kr exkl. moms. Sista anmälningsdag är 30 april. Läs mer och anmäl dig på glesysdagen.se

Dela på X

Kom igång med GleSYS Cloud!