Glad sommar önskar vi på GleSYS

Det närmar sig semester med sol och bad men innan dess vill vi dela med oss av några av höjdpunkterna från våren som gått. Bland annat kan du här ta del av nyheter från första upplagan av GleSYS-dagen som gick av stapeln för bara några veckor sedan.

Förbättrade SLA för alla!

Under GleSYS-dagen presenterade vi förbättringar av våra SLA, både när det gäller upptid och inställelsetid. Ändringarna redan nu, för alla befintliga och nya kunder.

Det här är förändrat (tidigare värden inom parentes):

Nya upptidsgarantier

  • Grund: 99,3 % (99 %)
  • Brons: 99,7 % (99,3 %)
  • Guld: 99,95 % (99,9 %)

Nya inställelsetider

  • Brons: 3 timmar (6 timmar)
  • Guld: 1 timme (3 timmar)

Se när vår VD Glenn presenterade nyheten på GleSYS-dagen

Fillagring – Skalbar, delningsbar och flexibel

Med vår nya lagringslösning skapar du enkelt volymer på upp till 16 TiB för dina VPS:er eller dedikerade servrar i GleSYS Cloud. Just nu har du möjlighet att testa tjänsten kostnadsfritt i 3 månader.

Upptäck vår nya fillagringstjänst

Vi fördubblar kapaciteten i GleSYS Backbone

Under våren har vi storsatsat på vår europeiska nätinfrastruktur och corenät GleSYS Backbone. Genom uppgraderingen ökar vi kapaciteten till 500 Gbit/s. Uppgraderingen innebär också att vi ökar redundansen och sänker latensen markant mellan våra fem datacenter.

Läs mer om projektet

Kundcase: Moderskeppet

Moderskeppet är en plattform med högkvalitativa onlineutbildningar inom foto, video och design. I vårt senaste kundcase berättar Fredrik Melén om hur företaget utvecklats genom åren och hur de driftar sina tjänster i GleSYS Cloud.

Läs kundcaset här

Säg hej till vår nya medarbetare Christian

Christian Sylvendahl är ny kundansvarig i Stockholm. Han har lång erfarenhet av IT-branschen och ett stort teknikintresse. Med rekryteringen stärker vi säljteamet som ständigt jobbar med att hitta de bästa lösningarna för dig, tillsammans med våra drifttekniker och utvecklare.

Senaste nytt i vår kunskapsbank

Har du upptäckt vår kunskapsbank ännu? Där samlar vi guider kring den senaste tekniken och dokumentation för våra tjänster. Här är ett smakprov på ett par av de senaste artiklarna:

Tipsa oss gärna om ämnen som du vill att vi ska skriva mer om. Vill du bidra till vår kunskapsbank? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Till sist, kolla gärna in videon från GleSYS-dagen, som skänker lite sommarvibbar. Här kan du också ta del av föreläsningarna, bland annat med Karin Zingmark. Hoppas att vi ses nästa gång!


Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!