Välkommen Christian!

Christian Sylvendahl

Inte nog med att vi befinner oss mitt i en underbar sommar är vi lite extra glada över att få introducera en ny kollega på GleSYS – Christian Sylvendahl. Här får du chansen att lära känna honom lite närmare.

Vad har du för bakgrund?

Jag har jobbat som säljare ända sedan jag slutade gymnasiet. Först i en radio/TV-affär i flera år innan jag kom in i IT-branschen i mitten av 90-talet, mitt i rådande IT-bubbla, då utvecklingen gick i en rasande fart. Sedan dess är jag fast och har jag arbetat som AM/KAM hos återförsäljare och även gjort en avstickare till distributörsledet i ett par år.

Vad ska du göra på GleSYS?

Jag ska jobba som kundansvarig säljare och tillsammans med våra drifttekniker och utvecklare hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Vad lockade dig till oss?

Jag kom i kontakt med GleSYS första gången när jag jobbade för en distributör inom fiberoptik för 4-5 år sedan. Redan då imponerades jag av GleSYS framåtanda och tekniska kunnande och när det dök upp en möjlighet att få bli en del av företaget var det bara att hålla sig framme 😊

TL;DR

Ålder: 50

Fritidsintressen: Jag är mycket sportintresserad och har tidigare spelat både handboll och fotboll, men nu blir det mest som åskådare. Spelar en del golf, gillar att powerwalka och att resa.

Senaste resmålet: Ryssland och fotbolls-VM såklart! Först Sverige–Sydkorea i Nizjnij Novgorod och sedan Sverige–Tyskland i Sotji. Den ena matchen lite roligare än den andra.

Okänd talang: Fråga mig vilken sida man hittar vad på text-TV och jag har svaret!

Vill du också jobba på GleSYS?

Just nu söker vi bland annat fler utvecklare till vårt team. Kolla in våra lediga tjänster här.

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!