Träffa Andreas – Med passion för barfotalöpning, metal och IT

Andreas Nilsson Vår nya kollega Andreas Nilsson

Andreas Nilsson är vårt senaste tillskott till driftteamet. Tillsammans med sin familj bor han på 200 kvadrat, springer barfota, lyssnar på metal och älskar IT.

Vad arbetade du med tidigare?

Det har blivit över tio år inom lagerhållning där jag utvecklat mjukvaruverktyg för bland annat produktion och kundsupport. Först för ett logistikföretag, sedan ett av Nordens största nätbutiker för mode och skönhet.

Vad ska du göra på GleSYS?

Här är jag en del av driftteamet och ska hjälpa till med att utveckla IT-infrastrukturen med fokus på backend och kommunikationen till våra datacenter och molnlösningar.

Vad driver dig?

Det som driver mig är problemlösning. Jag går igång på att försöka hitta bästa den bästa lösningen.

Vad gör du på fritiden?

Jag umgås mycket med min familj. Är gift med Marie sedan sex år tillbaka och har två döttrar, sju och tio år.

Både jag och Marie gillar fantasy och konsumerar mycket film, serier och brädspel i genren. Vi har också ett stort musikintresse och åker på många konserter ihop. Vi lyssnar på all typ av hårdrock och metal, till exempel Machinea Supremacy, Dimmu borgir, Amon Amarth, Knogjärn och Machine Head.

Eftersom jag jobbar med ett av mina fritidsintressen pillar jag gärna med en del IT-projekt hemma. Om jag hört talas en ny teknik eller om vi håller på med något spännande på jobbet, så testar jag gärna det på fritiden.

Okänd talang?

Vet inte om det räknas som en talang, men jag sysslar sedan en tid tillbaka med barfotalöpning. Barfotalöpning är skonsammare mot kroppen och jag rekommenderar alla att någon gång testa, men det svider lite under fötterna :)

Välkommen till oss, Andreas!


Vill du också jobba på ett av Sveriges snabbast växande hostingbolag?

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare som vill bli en del av oss.

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!