Vi utökar i Norden – Cloud VPS nu tillgängligt i Finland

GleSYS Cloud goes Finland

Vi är glada över att presentera nyheten att GleSYS Cloud nu är live i Oulu, Finland. Först ut bland våra molntjänster är vår kostnadseffektiva och flexibla VPS-plattform baserad på KVM.

Finland rankas som ett av de mest uppkopplade länderna i världen med bland annat e-handel på stark frammarsch. Nu får du möjlighet att med hjälp av GleSYS Cloud komma så nära dina slutkunder i Finland som möjligt. Fortfarande med samma flexibilitet, stabilitet och garanti att din data stannar inom EU. Vår etablering i Finland är ett ytterligare steg mot att uppnå vår vision om att vara den ledande leverantören av IaaS i Norden.

Oulu, som är platsen för vår första etablering, kallas för norra Skandinaviens huvudstad och är en av Europas snabbast växande städer. Staden har blivit en smältdegel för startups inom techindustrin och man har en historia av innovation med Nokia, Bittium och IRC i spetsen.

Oulu har exceptionella förhållanden för datacenterdrift, bland annat tack vare tillgången till naturlig kylning och en välutvecklad nätinfrastruktur. Datacentret drivs förstås med 100 % förnyelsebar energi och är direktanslutet till GleSYS Backbone vilket borgar för hög tillgänglighet och redundans.

Vi ser fram emot att framöver rulla ut vårt fulla produktutbud, till exempel vår VMware-plattform, Objektlagring och Lastbalanserare.

Om du vill prova GleSYS Cloud i Finland – välj KVM när du skapar en server och Oulu i listan över datacenter och du är igång! Här kan du skapa ett kostnadsfritt konto för GleSYS Cloud

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!