Träffa oss på kommande evenemang 2023


Det finns få saker som vi tycker lika mycket om som att träffa likasinnade. Även om de flesta möten sker på distans ser vi fram emot att kunna träffas IRL, nätverka och inspireras av varandra. Hoppas att vi ses på något av evenemangen nedan!


divider

🗓️ CloudFest

Datum: 21–23 mars 2023
Plats: Europa Park, Tyskland
Monter: A03
Webbplats: https://www.cloudfest.com


Om eventet

Kom till Europa Park i Rust och träffa oss på ett av branschens största och viktigaste event. CloudFest lockar varje år över 6 000 besökare från hela världen – och här har du möjlighet att nätverka med nyckelpersoner, gå på breakout sessions, lyssna på över 250 talare och få en insyn i branschgemensamma framtidsutmaningar.

Registrering

Registrera dig här om du planerar att delta på evenemanget. Använd kampanjkod bkwX9MVH så bjuder vi dig på inträdet.


divider

🗓️ Stocholm Tech Show

Datum: 3–4 maj 2023
Plats: Kistamässan, Stockholm
Monter: H:20B
Webbplats: https://stockholmtechshow.se


Om eventet

Stockholm Tech Show är ett av Sveriges viktigaste tech-event. Under två dagar har du möjlighet att utforska ny teknik och ta del av mängder med aktiviteter. För dig med konferensbiljett är det även ett unikt tillfälle att fördjupa dina IT-kunskaper, lära dig mer, förstå och ta dig vidare i ditt dagliga arbete.

Registrering

Här kan du läsa mer om eventet och boka antingen en kostnadsfri biljett för att besöka mässan eller en konferensbiljett (ej kostnadsfri) som låter dig ta del av alla aktiviteter.


divider

🗓️ Vitalis

Datum: 23–25 maj 2023
Plats: Svenska Mässan, Göteborg
Monter: B07:20
Webbplats: https://vitalis.nu


Om eventet

För andra året i rad ställer vi ut på Nordens ledande evenemang kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Registrering

Jobbar du inom eHälsa? Vill du veta mer om vårt sovereign cloud? Då har du möjlighet att träffa våra experter inom compliance och säkerhet på Vitalis. Boka dina biljetter här »


Dela på X

Kom igång med GleSYS Cloud!