Glad sommar önskar GleSYS!

Nu ser vi som så många andra fram emot sommar och semester, men vår support har givetvis öppet året runt!

Höjdpunkter från våren

Inte mindre än fyra nya medarbetare har blivit en del av GleSYS under våren och vi stärker upp på alla fronter. Läs mer om vår utvecklare Markus, Sebastian som är ny på marknadsavdelningen, nätverksteknikern Mathias och Andreas som är ny servertekniker.

nya-medarbetare-glesys

Under våren lanserade vi GleSYS vCloud – en tjänst för dig som vill bygga ett eget digitalt datacenter från grunden eller flytta ett existerande VMware-kluster till molnet. Med hjälp av våra färdiga lösningar och stödet från våra VMware-experter får du många nya möjligheter. Läs mer

Vi fortsätter att bygga ut vår nätverksinfrastruktur och är glada över att ha etablerat oss bland annat i Sundsvall, Alingsås och Vårgårda. Och mer är på gång, stay tuned!

glesysdagen-2019

Efter förra årets succé gör vi det igen. Den 26 september är det dags för årets upplaga av Glesysdagen. Vi bjuder på ett maxat program och dagen avslutas med middag och lite extra festligheter – GleSYS fyller nämligen 20 år! Anmäl dig idag för endast 1 995 kr – allt är inkluderat 👉 glesysdagen.se

Hoppas vi ses i höst!

Vi älskar att träffa folk, prata data och knyta nya kontakter. Det har varit en riktigt intensiv och rolig vår med besök i Helsingborg i söder till Sundsvall i norr, med stopp i bland annat Oslo och Helsingfors. Här är några av våra inplanerade event i höst:

Häng med bakom kulisserna

Du vet väl att vi finns på Instagram? Följ oss gärna på @glesys.cloud. Vi har mycket skoj på gång som du inte vill missa! :)

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!