God Jul & Gott Nytt År

2019 går mot sitt slut och vilket år det har varit! I år firade vi 20 fyllda år, Glesysdagen gick av stapeln för andra året i rad och bygget av vårt nya huvudkontor och klimatsmarta datacenter i Falkenberg går som tåget – för att bara nämna några saker.

I den här bloggposten har vi samlat några av höjdpunkterna från hösten. Nu är siktet inställt på ett riktigt spännande 2020!


glesys-hq-exterior-visulent-01

Ett levande och hållbart datacenter

Bygget av vårt klimatsmarta datacenter i Falkenberg går framåt i en rasande fart. Tredje och sista våningen är på plats. El, fjärrvärmerör och fiber grävs fram i detta nu. I vår blogg delar arkitekten med sig av sina tankar när hon ritade vårt nya datacenter.


Kolla in höjdpunkterna från Glesysdagen

Glesysdagen 2019 blev en succé! Kolla in Glesysdagen – The Aftermovie och föreläsningar av bland andra Tobias Ahlin, Judith Wolst och vår alldeles egna Glenn Johansson som berättar om GleSYS 20-åriga resa, vårt klimatarbete och mycket mer. Ta mig till föreläsningarna!


Vertiseit – experter på digitala upplevelser

Kundbeteenden inom fysisk handel förändras snabbare än någonsin. I vårt senaste kundcase berättar Vertiseit om sin vision och hur man förstärker butiksupplevelsen med hjälp av teknik. Att vi har fått förtroendet att drifta deras digitala lösning, där driftsäkerheten är i fokus, värmer såklart våra nördhjärtan. Se fler av våra kundcase här

Det bästa av det bästa

  • Vi har etablerat 100Gbps metro-nät i Stockholm och levererat en första 100Gbps-port till kund. Installerat och påbörjat migrering av kunder till en ny routerplatform – med stöd för 100Gbps – i både Stockholm och Falkenberg.

  • Använder du Kubernetes och vill ha full integration med GleSYS lastbalanseringstjänst? Kolla in vår nya Cloud Controller för Kubernetes som låter dig skapa lastbalanserare automatiskt för ditt Kubernetes-kluster.

  • Vi har testat nästa generations lagringsteknik från Intel som är betydligt snabbare än SSD. Frågan är hur mycket? Vår eminente James delar med sig av sina insikter i bloggen: Benchmarking Intel Optane DC Persistent Memory

Vår julgåva i år går till Vi-skogen som genom trädplantering arbetar med att bekämpa fattigdom och förbättra miljön.


God jul och gott nytt år,
hälsningar dina vänner på GleSYS

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!