Oktober – Nu är vi igång!

Vi är just nu inne i vår mest intensiva period på året och det är kul att det verkar vara full fart hos er också. I det här nyhetsbrevet är vi glada att få presentera nya produkter och funktioner: du kan nu testa vår S3-kompatibla objektlagring som Beta och vi introducerar flera One-Click Installers i GleSYS Cloud. En av dessa är Rancher som låter dig köra Kubernetes i vår plattform.

Vårt nya datacenter i Falkenberg har öppnat! Nu har vi gott om plats för de mest högtflygande expansionsplanerna. Även här får du förstås klimatsmart IT-drift med 100 % förnyelsebar energi och återvinning av överskottsvärmen.

/ dina vänner på GleSYS

divider

Jockes byggvlogg – sista avsnittet


Välkommen till vårt nya datacenter!

Efter flera års planering står det äntligen klart – det nya datacentret i Falkenberg! I sista avsnittet av byggvloggen tar Jocke med dig på en rundtur och ger ett smakprov på hur det ser ut på insidan. För några dagar sedan startade vi också vår fjärrvärmeanläggning där vi förser Falkenbergs invånare med överskottsenergin från servrarna.

Är du nyfiken på att se våra datacenter från insidan? Kontakta oss så tar vi dig på en datacentersafari.
☕️ + 🍪 ingår.


divider

Testa vår nya Objektlagring!

Vår S3-kompatibla objektlagringstjänst är perfekt för dig som behöver lagra (nästintill) obegränsat med data. Några fler fördelar är:

  • Flexibel integration via S3
  • Skalar sömlöst
  • Kostnadseffektiv med fri dataöverföring

Under betaperioden erbjuder vi 15 TB lagring kostnadsfritt. Vid lansering betalar du som mest 0,50 kr/GB per månad och endast för det du använder. Tjänsten är produktionsklar men vi filar på de sista detaljerna.

Läs mer och testa GleSYS Objektlagring idag


divider

David Elbe Standout


Kundcase: Automatisering får Standout att stå ut i mängden

I över 17 år har Växjöbaserade Standout byggt och levererat kod till både svenska och globala företag. Idag är de ett IT-bolag på tillväxt som är experter på att bygga integrationer och automatiseringar av digitala system. Läs kundcaset här


divider

One-Click Installers i GleSYS Cloud


Nu introducerar vi One-Click Installers i GleSYS Cloud!

Applikationerna ovan finns redan tillgängliga i kontrollpanelen och Plesk med flera är på gång.

Vilken är din favoritapplikation som du saknar i vårt utbud?

Läs mer om hur det fungerar eller logga in i kontrollpanelen och kom igång direkt.

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!