Träffa oss på mässor och event 2024


Digitala möten i all ära, men det är alltid ett nöje att komma ut på mässor och träffa likasinnade. Här har vi listat de evenemang vi kommer ställa ut på 2024. Kom gärna förbi vår monter och säg hej!


divider

🗓️ CloudFest

Datum: 18-21 mars 2024
Plats: Europa Park, Tyskland
Monter: R05
Webbplats: https://www.cloudfest.com/


Om eventet

Kom till Europa Park i Rust och träffa oss på ett av branschens största och viktigaste event. CloudFest lockar varje år över 8 000 besökare från hela världen – och här har du möjlighet att nätverka med nyckelpersoner, gå på breakout sessions, lyssna på över 250 talare och få en insyn i branschgemensamma framtidsutmaningar.

Registrering

Registrera dig här om du planerar att delta på evenemanget. Använd kampanjkod urBF6Ae9 så bjuder vi dig på inträdet.


divider

🗓️ Stocholm Tech Show

Datum: 22–23 maj 2024
Plats: Kistamässan, Stockholm
Monter: H:06
Webbplats: https://stockholmtechshow.se


Om eventet

Stockholm Tech Show är ett av Sveriges viktigaste tech-event. Under två dagar har du möjlighet att utforska ny teknik och ta del av mängder med aktiviteter. För dig med konferensbiljett är det även ett unikt tillfälle att fördjupa dina IT-kunskaper, lära dig mer, förstå och ta dig vidare i ditt dagliga arbete.

Registrering

Besök mässan genom att boka en kostnadsfri mässbiljett, eller köp en konferensbiljett.


divider

🗓️ Vitalis

Datum: 13–16 maj 2024
Plats: Svenska Mässan, Göteborg
Monter: B10:38
Webbplats: https://vitalis.nu


Om eventet

För tredje året i rad ställer vi ut på Nordens ledande evenemang kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Registrering

Jobbar du inom eHälsa? Vill du veta mer om vårt sovereign cloud? Då har du möjlighet att träffa våra experter inom compliance och säkerhet på Vitalis. Boka dina biljetter här »


divider

🗓️ Healthcare ICT Days

Datum: 27 - 29 maj 2024
Plats: Tampere Exhibition Center, Finland
Monter: E27
Webbplats: https://koulutus.fcg.fi/sosiaali-ja-terveydenhuollon-ATK-paivat


Om eventet

På ICT-dagarna i Tampere möts aktörer från hälsosektorn i Finland för att diskutera teman så som smart teknik, digitala tjänster, utveckling av kund- och patientinformationssystem, informationshantering och mycket mer.

Registrering

Missa inte att komma på mässan och diskutera framtidens lösningar för eHälsa med oss. Våra finska och svenska experter kommer vara på plats i Tampere. Boka dina biljetter här »


Dela på X

Kom igång med GleSYS Cloud!