Här träffar du oss i vår

Nu är vårens turnéschema spikat! Har du vägarna förbi eller befinner dig på något av eventen är du mer än välkommen att prata med oss på plats. Passar inget tillfälle är vi bara ett mejl eller telefonsamtal bort för en swedish fika ☕️

Webbhusets Magentodag 6 februari

För tionde året i rad arrangerar Webbhuset sin Magentodag som är ett unikt tillfälle att träffa och utbyta erfarenheter med andra e-handlare, experter och beslutsfattare inom branschen.

Detta tioårsjubileum är extra speciellt för oss då Glenn Johansson, grundare och vd GleSYS, har fått möjlighet att prata om hur ditt val av driftleverantör kan påverka miljön, så missa inte detta!

Läs mer om Webbhusets Magentodag

D-Congress 5 mars

D-Congress arrangeras av Svensk Digital Handel, Svenska Mässan och Svensk Handel och är Sveriges största e-handelsevent. Hela ekosystemet av den digitala handeln i Sverige är samlade och givetvis är även vi representerade i egenskap av Guldpartner och ledande hostingleverantör till svensk e-handel.

Kom gärna förbi vår monter på plats G02:01, så berättar vi mer om våra tjänster och hur du tillsammans med oss minskar ditt klimatavtryck.

Läs mer om D-Congress

CloudFest Europe 16-19 mars

Inställt med anledning av coronaviruset och covid-19 (!)

CloudFest är Europas största branschevent för hostingleverantörer, där likasinnade tänkare och visionärer möts på Europa Park i Rust, för att driva molnindustrin framåt. I år kommer CloudFest titta extra på hur molnindustrin förbereder sig för AI-utvecklingen när det gäller teknik, övervakning, ekonomi och moral.

Som stolt Guldpartner till Cloudfest vill vi gärna träffa dig och ditt företag – du hittar oss plats H21.

Läs mer om CloudFest

Emeet Helsingborg 16 april

Inställt med anledning av coronaviruset och covid-19 (!)

Emeet är en unconference (demokratisk konferens) om allt kring e-handel där vi under året kommer vara med som partner med start på Emeet i Helsingborg.

Läs mer om Emeet i Helsingborg

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!