Fem frågor till våra nya medarbetare Sebastian och Mathias!

Sebastian Mathias GleSYS Våra nya kompisar Sebastian och Mathias

Mathias Wolkert är en hårdrockslyssnade motorcyklist som gärna snickrar och bakar kanelbullar. Sebastian Westman är hobbygitarrist som aspirerar att bli konstnär. Båda är nya ansikten på GleSYS och vi passade på att ställa fem frågor för att du ska lära känna dem lite bättre.

Vad har ni arbetat med tidigare?

Efter högskolan har jag arbetat med digital kommunikation och strategi. Nu senast för Gekås Ullared, säger Sebastian Westman.

Jag har jobbat tjugo år med IT, mest med nätverk. Senast kommer jag från ett av Sveriges största telekombolag, där jag arbetade med automatisering av nätverkskonfiguration och design av nätverkslösningar, säger Mathias Wolkert.

Vad ska ni göra på GleSYS?

Här blir jag en del av marknadsteamet och kommer jobba med alla typer av kommunikationsfrågor. Jag brinner för digital marknadsföring och content marketing så det ska bli riktigt kul, säger Sebastian.

Jag kommer att jobba med liknande uppgifter som på min tidigare arbetsplats men också vara med i strategiarbetet kring nätverk. GleSYS har gjort stora framsteg de senaste åren och vi har mycket spännande framför oss, säger Mathias.

Vad lockade er till GleSYS?

Jag lockades av att jobba i en mindre och mer snabbfotad organisation. Jag gillar när det händer saker, säger Mathias.

För mig lockar utmaningen att jobba med marknadsföring inom B2B. Även om GleSYS fyller 20 år i år har företaget fortfarande den positiva känslan och drivkraften som en nyföretagare, säger Sebastian.

Vad har ni för fritidsintressen?

Jag har många fritidsintressen! Jag spelar elbas, kör motorcykel när vädret tillåter, odlar grönsaker, lagar gärna mat och snickrar, säger Mathias.

Snickra på huset, umgås med mina barn och spela massor musik. Dessutom försöker jag fiska så ofta jag kan, säger Sebastian och tillägger att han också försöker sig på att måla.

Några okända talanger då?

Mathias: Speciella kommandorörelser, viss talang för att baka goda kanelbullar och har hygglig koll på fåglar.

Sebastian: Lagar antagligen de godaste pannkakorna i Västsverige.


Vill du också jobba på ett av Sveriges snabbast växande hostingbolag?

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare som vill bli en del av oss.

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!