Colocation med högdensitetskrav

Placera dina servrar i vårt energieffektiva datacenter optimerat för HPC & ML.

Med prestanda i fokus

Vårt datacenter i Falkenberg är förberett för att hantera högdensitetskapacitet för AI- och HPC-miljöer. Med en flexibel design och moderna lösningar för kontinuerlig drift, är vårt datacenter en idealisk plats för avancerade AI-arbetslaster.

Låt oss prata!

Är du intresserad att utforska våra tjänster eller nyfiken på hur vi kan möta dina behov?

Kontakta oss idag

Framtaget för artificiell intelligens

Förberett för högdensitet

Få tillgång till ström- och kyllösningar med hög- till ultrahög densitet, skräddarsydd för din AI- och molninfrastruktur.

Avancerad kylteknik

Vi erbjuder toppmodern luft- och vätskekylning anpassade efter dina behov, inklusive direkt till chip (DtC) och nedsänkningskylning.

Flexibilitet

Med en anpassningsbar design kan vi skapa miljöer som effektivt hjälper dig att träna och distribuera avancerade AI-arbetslaster.

Framtidssäker design

Tack vare dess konstruktion kan vårt datacenter snabbt skalas och anpassas till ny teknik, för att uppfylla nuvarande och framtida behov och krav.

Datacenter byggt för att driva AI-innovation

Falkenbergs datacenter erbjuder en kapacitet på 5 MW och är designat för att möta kraven på högdensitetsberäkningar och AI-lösningar. Datacentret är strategiskt beläget på västkusten i södra Sverige och integreras sömlöst med våra två andra datacenter: sto-dc1 (Stockholm) and oul-dc1 (Uleåborg, Finland).

Våra anläggningar är miljöcertifierade och följer högt ställda säkerhetsstandarder, som inkluderar fysiska skydd, ett brett utbud av anslutningar och en pålitlig strömförsörjning. Med skalbar och säker infrastruktur kan vi garantera tillförlitlig och effektiv colocation i stor skala.

Läs mer

  • Upp till 44 kW per rack (luftkylning)
  • Upp till 170 kW per rack (vätskekylning)
  • OCP™-redo datacenter
  • NVIDIA DGX™-redo datacenter
  • 100 % förnybar energi
  • 100 % värmeåtervinning
  • Hög bandbredd, låg latens
  • Nätverksneutral
  • Inbyggd regelefterlevnad

Suveränitet och regelefterlevnad

Vi är ett nordiskt företag med 100 procent europeiskt ägarskap. GleSYS driver säkra och kompatibla datacenter och erbjuder kritisk digital infrastruktur till tjänster med viktiga samhällsfunktioner. Vi följer höga säkerhetsstandarder och bedriver ett systematiskt, riskbaserat informationssäkerhetsarbete med stöd av ISO 27001-standarden.

Letar du efter AI-redo infrastruktur?

Implementerar du arbetsflöden med hög beräkningskraft som AI eller maskininlärning? Låt oss diskutera lösningar som passar dig. Fyll i kontaktformuläret så svarar vi inom kort.