Oslo

"Handla med vårt grannland i väst, Norge?" —We've got your back!

Utbyte inom Norden

Vi ser att det finns ett stort behov av svenskar som vill ta sig till Norge och vice versa. GleSYS har byggt upp en site i Oslo för att fylla det tomrummet. Vare sig du driver en nätbutik eller driftar en nätlösning kan du dra nytta av GleSYS Cloud och vår VPS-tjänst.

Spinn upp en VPS på nolltid i vårt partnerdatacenter (DigiPlex). Datacentret är designat för att vara tillförlitligt och säkert, och drivs dessutom helt och hållet av förnybar energi.

Har du frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0200-23 88 00
E-post: support@glesys.se

En del av GleSYS Cloud

Med en VPS i vår VMware-miljö skalar du upp eller ner resurser när du vill. Du får en server med SSD-lagring och extremt bra prestanda.

Internetanslutningar? Självklart!

GleSYS är inte bara bra på hosting. Vi kan leverera internetanslutning till ditt kontor eller fastighet i Norge med hastigheter upp till 10 Gbit/s.

Gränslöst entreprenörskap

Vi erbjuder direkt anslutning till Stockholm och Göteborg. Utnyttja vår enorma kapacitet och utveckla din verksamhet över gränserna.

Investera. Få tid över.

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda en stabil tjänst. Dessutom kan vi lova dig support utöver det vanliga.

Utbud av tjänster


VPS-hosting

Cloud VPS: VMware
Privata nätverk i VMware

IP-tjänster

IP-transit
Internetanslutning
Metro Network
Ethernet-transport

Kom igång idag!

Det tar bara ett par minuter att skaffa ett kostnadsfritt konto till GleSYS Cloud. Med ditt konto kan du logga in i vår kontrollpanel och börja bygga din serverpark med endast ett fåtal klick.

Skapa ett GleSYS Cloud-konto