Service Level Agreement

Alla våra tjänster levereras med SLA Grund

Vårt uppdrag

Tillgänglighet och säkerhet

Vi levererar kort och gott tillgänglighet. Våra system och tjänster ska vara tillgängliga i största möjliga mån. I allt vi gör, och alla beslut vi tar, finns tillgänglighet med som ledord. Ibland går det dock fel, och tjänster är otillgängliga. Vad som ska hända då, regleras i ett SLA som står för Service Level Agreement.

Alla våra tjänster levereras med SLA Grund. Där garanterar vi exempelvis 99,3 % upptid på nätverk och infrastruktur. Vi garanterar även att tekniker finns tillgänglig för felanmälan via telefon 08:00–17:00 på vardagar och att vi därefter kan påbörja felavhjälpning inom 5 minuter under denna tid.

Om din verksamhet har högre krav på upptid och tillgänglighet går det även att teckna Utökat SLA.

Exempelvis kan du få tillgång till automatisk övervakning med åtgärd och felanmälan dygnet runt, årets alla dagar.

Generösa villkor

Vi försöker vara så generösa som möjligt i våra generella avtalsvillkor. Vi tillåter dock inte att vårt nätverk används för utskick av e-postreklam (skräppost/spam). För att hålla våra kunder säkra förbehåller vi oss rätten att stänga av nätverk till servrar som visar sig vara hackade eller infekterade av virus.

Sammanfattningsvis kan man säga att vi tillåter sådant som är lagligt enligt svensk lag på våra servrar.

Läs mer i våra allmänna villkor.

Utökat SLA

Om du behöver nå oss utanför kontorstid rekommenderar vi att du tecknar ett avtal om Utökat SLA. Ring oss dygnet runt och vi lämnar en garanti på inställelsetid.

Läs mer om utökat SLA