Kundcase

Inspireras av kundberättelser från några av våra 4 000+ kunder världen över!

IT Omsorg är en helhetsleverantör av IT-tjänster och lösningar inom vårdsektorn

"Det viktigaste för våra kunder är hög säkerhet, tillgänglighet och att datan lagras och stannar i Sverige. Vi driftar kritiska vårdsystem, vilket betyder att vårdgivarna ställer höga säkerhetskrav på oss, vilket i sin tur betyder att vi ställer höga krav på våra partners."

Rickie Hyvärinen, vVD & Driftchef


Rapid Images är tech-bolaget som suddar ut gränsen mellan fiktion och verklighet – en pionjär inom 3D-baserad teknologi

“Vi har idag en renderingsfarm på 6 000 kärnor och lagrar över en petabyte data. En stor anledning att vi valde GleSYS som hostingleverantör var miljöprofilen. Med återvinningen av överskottsvärmen som vi generar minskas CO2-utsläppet med 25 ton per år.”

Anders Claeson-Spetz, CEO


Vertiseit är företaget som jobbar med digitala lösningar för att stärka kundupplevelsen i butik

“För våra kunder är driftsäkerheten helt avgörande. GleSYS ansvarar för hela vår infrastruktur och ligger alltid steget före – när det väl gäller är de alltid extremt snabbfotade.”

Johan Lind, CEO & medgrundare


Med maskininlärning och analys av tusentals drönarbilder hjälper Solvi lantbrukare att optimera sina odlingar

"För oss är det viktigt med en leverantör som kan leverera hårdvara med bra prestanda men också den mänskliga faktorn. Att alltid ha en person man kan vända sig till för att bolla idéer."

Igor Tihonov, CEO & grundare


Wilson Creative har gjort en fantastisk resa och etablerat sig som en prisvinnande digitalbyrå i Sverige. Med ett stort fokus på kundnöjdhet och hållbar utveckling har man siktat in sig på att skapa kreativa lösningar som gör gott.

Läs kundcase

Med över 250 000 läsplattor, datorer och andra digitala verktyg på skolor och förskolor över hela landet är det inte konstigt att Lin Education är marknadsledande inom digitalisering av den svenska skolan.

Läs kundcase

Sublime presenterar sig själva som en Nordens mest erfarna digitala byråer. Med sina 25 år i branschen kan vi inte mer än hålla med om att långa kundrelationer byggda på personlig service ofta är en framgångsfaktor.

Läs kundcase

MADLADY har prisats som årets modebutik på Finest Awards. Genom åren är det inte bara utbudet som har utvecklats, även det bakomliggande e-handelssystemet uppdateras kontinuerligt.

Läs kundcase

Vi hjälper våra kunder att lyckas på internet

Oavsett vilken bransch du befinner dig i har vi kompetensen att hjälpa dig med din infrastruktur och IT-drift.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med: