One-Click Installers

Kom igång med din favoritapplikation på en egen VPS i GleSYS Cloud

GitLab

GitLab – en komplett DevOps-plattform byggd på öppen källkod – effektiviserar arbetsflöden och samarbetet kring kod. GitLab är ett fördelaktigt alternativ till GitHub och Bitbucket.

Jitsi Meet

Jitsi Meet är en populär plattform för chatt- och videokonferenser. Lösningen är gratis, bygger på 100 % öppen källkod och har blivit ett säkert alternativ till bland annat Zoom och Teams.

Plesk

Plesk låter dig hantera webbplatser, epostkonton, databaser, DNS och mycket mer via en webbaserad kontrollpanel. Perfekt för dig som saknar erfarenhet av Linux och vill ta steget från webbhotell till en egen server.

Rancher

Rancher är en kontrollpanel för administration av Kubernetes-kluster i produktion. Rancher bygger på öppen källkod och gör det enkelt att komma igång med Kubernetes i GleSYS Cloud.

WordPress

WordPress är den enskilt största plattformen i världen för att bygga webbplatser och bloggar. Kom igång med det mest populära publiceringsverktyget inom 5 minuter!

Fördelar med en Cloud VPS hos GleSYS

100 % Enterprise SSD

Alla servrar i GleSYS Cloud använder SSD-lagring, minnen och processorer från ledande tillverkare – omsorgsfullt utvalda av oss.

Ingen bindningstid

Du betalar per minut och endast så länge du behöver din VPS. Testa vad vi går för – du har inte mycket att förlora!

Skala upp och ned när du vill

Vi ger dig möjligheten att växa! I vår kontrollpanel justerar du enkelt prestandan på din VPS efter behov.

Datacenter i Sverige

Med två egna datacenter i Sverige kan du vara trygg med att din data är säker och stannar inom landets gränser.

Om våra One-Click Installers

Vi har automatiserat och optimerat installationen åt dig. Med våra One-Click Installers kommer du snabbt igång med ditt val applikation på en alldeles egen server.

Finns det någon applikation du saknar?
Skicka ditt önskemål till oss!

Kom igång med GleSYS Cloud!