Domäner & DNS

Allt börjar med en domän – hitta ditt perfekta domännamn hos oss!

Enkelt för nybörjare,
kraftfullt för experter

Med vår populära DNS-tjänst får du alla möjligheter att hantera och administrera alla dina domäner – på ett och samma ställe.

I vår kontrollpanel gör du enkelt de inställningar du behöver för dina domännamn som vidarebefordring av webbtrafik och e-post. Är du en mer erfaren användare har du full kontroll via vår avancerade DNS-editor och vårt API.

Full kontroll och frihet att växa.
Testa GleSYS Cloud idag!

Kom igång

Utforska i lugn och ro. Ett konto är kostnadsfritt.

Gratis DNS-tjänst

Ingår utan kostnad

Med ett konto i GleSYS Cloud ingår DNS-tjänsten utan kostnad!

Kraftfull och enkel

Vi har lagt mycket tid och energi på att skapa en DNS-tjänst som är enkel att använda och ger en bra överblick – utan att tumma på flexibiliteten.

Säker och tillgänglig

Våra DNS-servrar är placerade i geografiskt åtskilda datacenter – allt för att försäkra dig om högsta möjliga tillgänglighet.

Automatisera via vårt API

Med GleSYS API få du full kontroll över dina domäner. Hantera domänregistrering, namnservrar, skapa DNS-inlägg och mycket mer.

Stort utbud av domäner

Beställ dina domännamn hos GleSYS och skydda ditt företagsnamn, dina varumärken eller dina idéer. Här registrerar du enkelt de domännamn du behöver och är du i behov av hjälp finns vår support här för dig – alla dagar om året!

Alla priser är exklusive moms.

Domäntyp Registrering Förnyelse
.se 225 kr 192 kr
.eu 175 kr 175 kr
.com 190 kr 190 kr
.net 190 kr 190 kr
.org 190 kr 190 kr
.dk 311 kr 311 kr
.io 1070 kr 1070 kr
.nu 225 kr 193 kr

Vill du köpa en domän?

I vår kontrollpanel får du tillgång till vårt fullständiga utbud av domäner. Där kan du söka efter domänerna du önskar och beställa med ett klick!

Skapa konto