GleSYS vCloud

Alla fördelar med molnet och friheten med egen hosting

Ditt eget digitala datacenter

GleSYS vCloud är lösningen för dig som vill bygga ett eget digitalt datacenter från grunden eller flytta ett existerande VMware-kluster till molnet.

Låt våra experter ta hand om hårdvara, uppdateringar och infrastrukturen som krävs för en modern och säker virtualiseringsmiljö.

Med GleSYS vCloud får du tillgång till avancerade funktioner i vSphere och NSX. Har du tidigare jobbat med VMware kommer du känna igen gränssnitt och funktioner.

Kom i kontakt med en av våra experter

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Kontakta oss idag

Ta del av det bästa med GleSYS och VMware

Vår expertis är din expertis

Vi investerar löpande i utbildning och certifieringar på VMwares produkter. Du kan känna dig trygg med GleSYS som partner.

Flera datacenter i Europa

Med fem datacenter i Europa varav två i Sverige är det enklare än någonsin att bygga tjänster med hög tillgänglighet (High Availability) hos oss.

Enkel migrering till molnet

Du migrerar enkelt och sömlöst dina virtuella servrar med vCloud Extender eller skapar nya om du vill det. Vi hjälper dig att komma igång.

Kraften i GleSYS infrastruktur

Du får tillgång till samma pålitliga och skalbara infrastruktur som används för GleSYS tjänster och produkter.

GleSYS vCloud lämpar sig för:

  • Verksamhetskritiska applikationer
  • Katastrofsäkring i molnet
  • Konsolidering av dina datacenter
  • Databearbetning som har särskilda säkerhetskrav
  • Applikationer som kräver extra hög prestanda och tillgänglighet
  • När du behöver garanterade tillgängliga resurser

"Sedan 2008 har vi utvecklat och förfinat våra plattformar baserade på VMware, utifrån våra kunders krav och behov. Vi förstår vikten av att säkra verksamhetskritiska applikationer. Med tillgång till vCloud Director får du full kontroll över ditt virtuella datacenter och hanterar det precis som det stod i dina egna lokaler."

James McEwan
VMware-ansvarig, GleSYS

Skalbart eller skräddarsytt – välj själv eller kombinera!


Virtuellt privat moln

Vi reserverar och ger dig tillgång till resurser i vår VMware-plattform. Du behöver inte tänka på begränsningar med egen hårdvara. Ett virtuellt datacenter är optimalt för dig som är i behov av skalbarhet, stabilitet och hög tillgänglighet – eller vill expandera till nya marknader.

Dedikerat moln

Du får dedikerad kapacitet och en infrastruktur som är anpassad efter dina behov och specifikationer. Som tillval kan du bland annat välja GPU:er, extern lagring eller vSAN delat över dina noder. Våra experter hjälper dig att hitta rätt.

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

Kontakta oss för konsultation eller en kostnadsfri offert.

Skicka e-post Ring 0200-23 88 00