VPS

Spinn upp en kraftfull VPS på bara några minuter – helt utan bindningstid!

Ditt moln, på dina villkor

Med en VPS (Virtual Private Server) hos GleSYS får du full kontroll. Skala upp eller ner dina resurser när du vill och betala endast för det du använder.

Våra virtuella servrar har hög prestanda med SSD-lagring, inbyggt skydd mot hårdvarufel och levererar när du behöver det som mest. Därför har de blivit en favorit hos både utvecklare, storföretag och myndigheter.

Full kontroll och frihet att växa.
Testa GleSYS Cloud idag!

Kom igång

Utforska i lugn och ro. Ett konto är kostnadsfritt.

Fördelar med en VPS hos GleSYS

Kraftfullt och flexibelt

I GleSYS Cloud justerar du enkelt prestandan på din VPS. Hantera backuper, lastbalanserare och mycket mer. Läs mer

Prestanda när du behöver den

Alla servrar i GleSYS Cloud använder SSD-lagring, minnen och processorer från ledande tillverkare – omsorgsfullt utvalda av oss.

Inte dyrare än nödvändigt

Din VPS har ingen bindningstid och du betalar endast för de tjänster du väljer att använda och endast under den tid du behöver dem. Läs mer

GleSYS ❤ Docker

Vår VMware-plattform lämpar sig utmärkt för Docker och med vår färdiga Docker Machine-drivrutin kommer du igång på två röda. Läs mer

Riktigt bra support ingår i alla tjänster

Ibland blir det fel, någonting är otydligt eller så vill du bara ventilera en idé. Då kontaktar du vår support. Vi svarar snabbt på e-post och telefon och du får direkt hjälp av en av våra kompetenta tekniker.

Vill du att vi övervakar och sköter din VPS åt dig? Med systemförvaltning (eller Managed Hosting) tar vi ansvar för dina servrar.

Alla tjänster samlade på ett och samma ställe i GleSYS Cloud

Få en komplett överblick och full kontroll över dina virtuella servrar och tjänster hos oss. Bjud in och samarbeta med dina medarbetare. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, nåbart dygnet runt, året om.

Läs mer om vår kontrollpanel

Med datacenter i fyra länder ligger hela världen för dina fötter

GleSYS Cloud finns i Falkenberg, Stockholm, Amsterdam, Oslo och London. Du skapar enkelt virtuella servrar i alla våra datacenter med hjälp av kontrollpanelen. Priset behöver du inte tänka på, det är samma överallt.

Läs mer om våra datacenter

Vi skyddar dig mot DDoS-attacker

I vår VPS-tjänst ingår givetvis ett grundläggande skydd mot DDoS-attacker. Ställer din verksamhet ännu högre krav på tillgänglighet erbjuder vi dig vår prisvärda DDoS-tvätt.

Läs mer om vår DDoS-tvätt

Kom igång med GleSYS Cloud

Registrera ett kostnadsfritt konto och och bygg din serverpark med endast ett par klick. Till oändligheten och vidare!

Skapa ett GleSYS Cloud-konto

Vi hjälper dig!