VPS

Med vår uppskattade plattform för virtuella servrar får du total kontroll. Du kan enkelt uppgradera, nedgradera, starta om eller radera servrar.

Ditt moln, på dina villkor

En virtuell server har ingen bindningstid, kräver inga investeringar och går att skala upp och ner precis som du själv vill. Det som är bra är att du betalar per timme och bara för de resurser som tilldelats din server.

Våra virtuella servrar har hög prestanda med SSD-lagring, inbyggt skydd mot hårdvarufel och levererar när du behöver det som mest, därför har dom blivit en favorit hos både utvecklare, storföretag och myndigheter.

Har du frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0200-23 88 00
E-post: support@glesys.se

Höjdpunkter

Kraftfullt och flexibelt

Sköt alla dina servrar i GleSYS Cloud enkelt och snabbt. Justera prestanda, hantera backuper och mycket mer. Läs mer

Prestanda när du behöver den

Alla servrar i GleSYS Cloud använder SSD-lagring, minnen och processorer från ledande tillverkare som vi har valt ut omsorgsfullt.

Inte dyrare än nödvändigt

Vi har ingen bindningstid och du betalar endast för de tjänster du väljer att använda och endast under den tid du behöver dem. Läs mer

GleSYS ❤ Docker

Vår VMware-plattform lämpar sig utmärkt för Docker och med vår färdiga Docker Machine-drivrutin kommer du igång på två röda. Läs mer

Vi har automatiserat hela vårt datacenter åt dig

Få en komplett överblick och full kontroll över alla dina servrar och tjänster hos oss. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, nåbart dygnet runt, året om. Administrera dina servrar, håll koll på dina kostnader, ha uppsikt över dina backuper och hantera rättigheter för ditt team.

Läs mer om vår kontrollpanel

Hela världen ligger för dina fötter

GleSYS Cloud finns i Sverige, Holland, England och USA. Du skapar enkelt nya servrar i alla våra datacenter med hjälp av kontrollpanelen. Priset behöver du inte tänka på, det är samma överallt.

Läs mer om våra datacenter

Utöka ditt skydd med vår DDoS-tvätt

Nu lanserar vi GleSYS DDoS-tvätt som ger dig ytterligare säkerhet. Efter att skyddet upptäckt en attack mot dina tjänster styrs trafiken för den attackerade IP-adressen till vårt tvättcenter som städar bort den skadliga trafiken och släpper igenom den som är normal.

Läs mer om vår DDoS-tvätt

Riktigt bra support

Ibland blir det fel, någonting är otydligt eller så vill du bara ventilera en idé. Då kontaktar du vår support. Vi svarar snabbt på e-post och telefon och du får direkt hjälp av en kompetent tekniker som hjälper dig att reda ut frågan eller problemet.

Skapa ett kostnadsfritt konto

Det tar bara ett par minuter att skaffa ett kostnadsfritt konto till GleSYS Cloud. Med ditt konto kan du logga in i vår kontrollpanel och börja bygga din serverpark med endast ett fåtal klick.

Skapa ett GleSYS Cloud-konto

Vi hjälper dig!