VMware

Din server, dina regler.

Full frihet att konfigurera
precis som du vill

Sov gott om natten i vetskap om att din VPS är skyddad mot hårdvarufel. VMware-servrar körs som fristående servrar på en och samma hårdvara. Helt isolerade från varandra och utan någon inbördes relation.

Du kan välja att använda våra färdiga templates eller installera ditt eget operativsystem. I VMware kan du bland annat köra Windows, Linux eller BSD. Vi kan hjälpa dig att importera servrar från andra leverantörer eller avbilder för t.ex. Cisco-routrar.

Har du frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0200-23 88 00
E-post: support@glesys.se

Fördelar med VMware

Installera vilket operativsystem du vill

En VPS på VMware-plattformen är helt oberoende av den underliggande hårdvaran. Du kan alltså installera precis vilket operativsystem du vill, bara det är x86-kompatibelt.

Skyddad mot hårdvarufel

Om hårdvaran skulle gå sönder kan vi flytta din maskin till fungerande hårdvara och byta ut den trasiga utan att du märker det. Om en maskin skulle stanna helt startas din VPS om på en fungerande hårdvara.

Upp till 10 Gbit/s bandbredd

För de gånger du verkligen behöver mängder med bandbredd.

Importera din egen server

Flytta enkelt din server från en annan leverantör eller installera servern på din egen dator och importera den till GleSYS Cloud när du är klar.

Integrera med ditt lokala nätverk

GleSYS Cloud är flexibelt och ger dig möjlighet att bygga avancerade lösningar utan att investera i egen hårdvara. Tack vare att du kan ha egna isolerade nätverk så har du möjlighet att ansluta dina molnservrar till ditt eget lokala nätverk.

Allt du behöver är en anslutning till ditt lokala näverk och ett eget nätverk i GleSYS Cloud. En anslutning till ditt eget nätverk kan du enkelt bygga med en linux-server som agerar brygga, eller med tex en Cisco CSR1000V.

Windows, Linux och Appliances

Vi har färdiga mallar för de senaste versionerna av Windows Server och de vanligaste Linux-distributionerna. För Windows ingår licensen för operativsystemet i månadspriset och du slipper tänka på den biten.

Många mjukleverantörer erbjuder sina produkter som färdigpaketerade appliances, vi hjälper dig gärna att importera dessa så att du kan använda dina favoritprodukter i GleSYS Cloud.

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna för mer information. Vi hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för dina behov.

Skicka e-post Ring 0200-23 88 00

Kom igång med GleSYS Cloud!