VMware

Din server, dina regler.

VMware Cloud Verified and Principal Partner

Full frihet att konfigurera
precis som du vill

Med VMware-plattformen minimerar du risken för nedtid. En stor fördel med VMware är deras marknadsledande High Availability-teknologi – ett mycket kostnadseffektivt fail over-skydd mot hårdvarufel.

Använd våra färdiga templates eller installera själv just det operativsystem (Windows, Linux eller BSD) som du vill köra. Vi hjälper dig att importera servrar från andra leverantörer eller avbilder för till exempel Cisco-routrar.

Fördelar med VMware VPS

Installera vilket operativsystem du vill

En VMware VPS är oberoende av underliggande hårdvara. Du kan alltså installera vilket OS du vill, bara det är x86-kompatibelt.

Skyddad mot hårdvarufel

Om hårdvaran där din VMware VPS ligger går sönder flyttas den automatiskt till fungerande hårdvara – utan att du märker det.

Stöd för virtuella nätverk (VLAN)

Skapa enkelt virtuella nätverk för dina VMware-servrar direkt i kontrollpanelen.

Importera dina servrar

Flytta enkelt din server från en annan leverantör eller installera servern på din egen dator och importera den till GleSYS Cloud när du är klar.

Integrera med ditt lokala nätverk

GleSYS Cloud är flexibelt och ger dig möjlighet att bygga avancerade lösningar utan att investera i egen hårdvara. Tack vare att du kan ha egna isolerade nätverk så har du möjlighet att ansluta dina molnservrar till ditt eget lokala nätverk.

Allt du behöver är en anslutning till ditt lokala näverk och ett eget nätverk i GleSYS Cloud. En anslutning till ditt eget nätverk kan du enkelt bygga med en linuxserver som agerar brygga, eller med till exempel en Cisco CSR1000V.

Windows, Linux och Appliances

Vi har färdiga mallar för de senaste versionerna av Windows Server och de vanligaste Linuxdistributionerna. För Windows ingår licensen för operativsystemet i månadspriset.

Många mjukleverantörer erbjuder sina produkter som färdigpaketerade appliances, vi hjälper dig gärna att importera dessa så att du kan använda dina favoritprodukter i GleSYS Cloud.

VMware Cloud Director som tjänst

Du har väl inte missat att vi erbjuder VMware Cloud Director – en lösning för att enkelt flytta ett existerande VMware-kluster till molnet.

Läs mer om VMware Cloud Director

Vi hjälper dig!