Systemförvaltning

Spendera mer tid på att sköta din verksamhet och mindre tid på att administrera servrar.

Låt oss göra jobbet

Med systemförvaltning eller Managed Hosting tar vi ansvar för dina servrar. Om något inte fungerar som det ska, då är det vår sak att felsöka. Vi har över 15 års erfarenhet av att underhålla och övervaka olika typer av system. Genom väl fungerande processer, sätter vi upp robusta system som övervakas, uppdateras och underhålls kontinuerligt.

För oss är det viktigt att du som kund inte ska hamna i en situation där olika leverantörer skyller på varandra. Därför erbjuds endast den här tjänsten i våra egna datacenter och på hårdvara som vi själva levererat. Det säkerställer att ingen hamnar i kläm, då vi har ansvar för hela kedjan.

Är du intresserad?

Vi tar ansvaret så du kan sova gott om natten. Från 895 kr/mån

Kontakta oss

Kundspecifik
administration

I tjänsten ingår uppsättning av webbplatser i webbserver. Installation och säkerhetsuppdatering av serverapplikationer. Administration av användarkonton och rättigheter. Dokumentation av mjukvara och uppsättning av cron-jobb.

Övergripande serveradministration

I tjänsten ingår installation och dokumentation av server – oavsett om det är Linux eller Windows. Byte och reparation av trasig hårdvara. Installation och underhåll av operativsystem. Administration och övervakning av brandvägg. Uppsättning av backup och kontroll att den fungerar.

Övervakning med larm

Vi kontrollerar att din server är nåbar. Vi övervakar också processor- och minnesanvändning och att hårddisken mår bra enligt konstens alla regler.

Applikationer vi jobbar med

Apache, MySQL, PHP, ProFTPD, Postfix, Varnish, Nginx, Memcached, Solr, Redis, Ruby, MongoDB, IIS, MS SQL, FileZilla, Exchange, Let's Encrypt1

Pris

Tjänsten har ett pris som startar från 895 kr/mån. Ett vanligt exempel med denna kostnad är installation och administration av Linux, Apache, MySQL och PHP (LAMP).

Vi skräddarsyr gärna tjänsten så att den passar dina behov.

Tillägg

1 För Let's Encrypt SSL/TLS-certifikat tillkommer en administrativ avgift per certifikat enligt följande prismodell:

1 certifikat: 20 kr/mån, 2–19: 10 kr/mån, 20–99: 5 kr/mån, 100+: Offert

Intresserad?

Kontakta oss gärna för mer information. Vi hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för dina behov.

Skicka e-post Ring 0200-23 88 00

Kom igång med GleSYS Cloud!