Våra datacenter

Vi erbjuder våra moln- och servertjänster från 5 olika datacenter runt om i världen.

Det här är vi stolta över

Merparten av våra tjänster levererar vi från våra egna datacenter i Falkenberg och Stockholm på Sveriges väst- respektive östkust.

Våra datacenter är bemannade av vår egen personal och vi har full kontroll över allt från kabeldragning till reservkraft, kyla och fiberförbindelser. Vi sitter nära både dina och våra servrar och är redo att hjälpa till med kort varsel. Dessutom har vi gott kaffe.

Har du frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig direkt!

Telefon: 0200-23 88 00
E-post: support@glesys.se

Nu bygger vi ännu ett datacenter i Falkenberg!

26 augusti, 2019

Ett nytt spännande kapitel har tagit sin början! Vi har påbörjat bygget av ett världsledande datacenter, avseende design och energieffektivitet, som står klart andra kvartalet 2020.

Läs mer om byggprojektet

Falkenberg

Strategiskt beläget på västkusten med milt väder, goda kommunikationer, stabil strömförsörjning och flertalet fiberanslutningar så har vårt datacenter alla förutsättningar för att leverera stabila VPS-tjänster och bra colocation.

Utforska datacentret

Stockholm

Strax söder om centrala Stockholm, precis vid E4:an ligger Västberga datacenter. Här har vi i Aseas gamla kabelfabrik byggt ett toppmodernt datacenter som möter alla krav på redundans, anslutningar och neutralitet.

Utforska datacentret

På GleSYS sätt

Vi har kunder i 70 olika länder

Våra kunder har en bred palett av krav, önskemål och idéer om hur saker och ting ska fungera. Vi lyssnar, känner av och försöker sedan att göra saker så bra som möjligt. Gemensamt för alla våra kunder är att de uppskattar våra korta svarstider, snabba respons och dedikerade personal. Vi gör saker på GleSYS sätt, så även våra datacenter. Du kan lita på att de är säkra, redundanta och genomtänkta.

Våra partnerdatacenter:

Amsterdam

Amsterdam är troligen Europas viktigaste stad när det kommer till internet. Alla operatörer har närvaro i Amsterdam och så även vi.

Utforska datacentret

Oslo

Odlad lax är big business i Norge. Vi ger oss därför in på marknaden och erbjuder en läcker och närodlad VPS-tjänst. Hoppas det smakar.

Utforska datacentret

London

Mitt i smeten av ett av världens mest operatörtäta områden har vi våra VPS- och nättjänster. Goda kommunikationer till både USA och Europa.

Ett nätverk för att leverera stabilitet, snabbhet och skalbarhet

Vad ska du förvänta dig från vårt nätverk?
Enkelt – att det levererar. Snabbt. Förutsägbart. Utan misslyckande.

Vad skulle du vilja använda vår plattform till?