Våra datacenter

Vi erbjuder våra moln- och servertjänster från 6 olika datacenter runt om i världen.

Det här är vi stolta över

Merparten av våra tjänster levererar vi från våra egna datacenter i Falkenberg och Stockholm på Sveriges väst- respektive östkust.

Våra datacenter är bemannade av vår egen personal och vi har full kontroll över allt från kabeldragning till reservkraft, kyla och fiberförbindelser. Vi sitter nära både dina och våra servrar och är redo att hjälpa till med kort varsel. Dessutom har vi gott kaffe.

Kom i kontakt med en av våra experter

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Kontakta oss idag

Vårt nya klimatsmarta datacenter i Falkenberg slår nu upp portarna

Vi har äntligen färdigställt ett världsledande datacenter, avseende design och energieffektivitet. Första kunderna har flyttat in under sommaren – och du är nu välkommen att boka in ett besök!

Utforska vårt nya datacenter

Stockholm

Sverige

Strax söder om centrala Stockholm, precis vid E4:an ligger Västberga datacenter. Här har vi i Aseas gamla kabelfabrik byggt ett toppmodernt datacenter som möter alla krav på redundans, anslutningar och neutralitet.

Utforska datacentret

Falkenberg

Sverige

Strategiskt beläget på västkusten med milt väder, goda kommunikationer, stabil strömförsörjning och flertalet fiberanslutningar så har vårt datacenter alla förutsättningar för att leverera stabila VPS-tjänster och bra colocation.

Utforska datacentret

Oulu

Finland

I Oulu (Uleåborg), Finlands femte största stad och födelseort för både Nokia och IRC, ligger vårt nordligaste datacenter. Med två högredundanta zoner och anslutning till GleSYS Backbone är Oulu ett bra val för dig som vill nå Finland.

Utforska datacentret

Våra partnerdatacenter

Amsterdam

Nederländerna

Amsterdam är troligen Europas viktigaste stad när det kommer till internet. Alla operatörer har närvaro i Amsterdam och så även vi.

Utforska datacentret

Oslo

Norge

Odlad lax är big business i Norge. Vi ger oss därför in på marknaden och erbjuder en läcker och närodlad VPS-tjänst. Hoppas det smakar.

Utforska datacentret

London

Storbritannien

Mitt i smeten av ett av världens mest operatörtäta områden har vi våra VPS- och nättjänster. Goda kommunikationer till både USA och Europa.

Utforska datacentret

Vill du veta mer om våra klimatsmarta datacenter?

Har du frågor om våra datacenter eller vill boka in ett besök, hör av dig till oss!

Vad skulle du vilja använda vår plattform till?