Datacenter

Vi erbjuder Nordens mest expansiva, säkra och hållbara datacenterplattform.

En framtidssäker partner

Att vi levererar merparten av våra tjänster från datacenter som vi både äger och driftar är vi stolta över. Det är en trygghet för dig som kund att vi sitter nära både dina och våra servrar – och att vi snabbt kan rycka in när det behövs. Våra datacenter är bemannade av vår egen personal och vi har full kontroll över allt från kabeldragning till reservkraft, kyla och fiberförbindelser.

Prata med en av våra experter!

Tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss

Våra datacenter

Stockholm

Sverige

Strax söder om centrala Stockholm, precis vid E4:an ligger Västberga datacenter. Här har vi i Aseas gamla kabelfabrik byggt ett toppmodernt datacenter som möter alla krav på redundans, anslutningar och neutralitet.

Utforska datacentret

Falkenberg

Sverige

Strategiskt beläget på västkusten med milt väder, goda kommunikationer, stabil strömförsörjning och flertalet fiberanslutningar så har vårt datacenter alla förutsättningar för att leverera robusta molntjänster och förstklassig colocation.

Utforska datacentret

Oulu

Finland

I Uleåborg, Finlands femte största stad och födelseort för både Nokia och IRC, ligger vårt nordligaste datacenter. Med två högredundanta zoner och anslutning till GleSYS Backbone är detta ett utmärkt val för dig som vill nå Finland.

Utforska datacentret

Partnerdatacenter

Amsterdam

Nederländerna

Amsterdam är troligen Europas viktigaste stad när det kommer till internet. Alla operatörer har närvaro i Amsterdam och så även vi.

Utforska datacentret

Oslo

Norge

Odlad lax är big business i Norge. Vi ger oss därför in på marknaden och erbjuder en läcker och närodlad VPS-tjänst. Hoppas det smakar.

Utforska datacentret

London

Storbritannien

Mitt i smeten av ett av världens mest operatörtäta områden har vi våra VPS- och nättjänster. Goda kommunikationer till både USA och Europa.

Utforska datacentret

Vill du veta mer om våra klimatsmarta datacenter?

Har du frågor om våra datacenter eller vill boka in ett besök, hör av dig till oss!

Vad skulle du vilja använda vår plattform till?