Från klubbchef till ekonomichef – Välkommen Susanne!

Susanne Nilsson, ekonomichef på GleSYS

Vi befinner oss i en riktigt spännande tillväxtfas och är glada över att presentera vår senaste medarbetare – Susanne Nilsson – som vill hänga med oss på resan och lyfta oss till nya höjder.

Vad ska du göra på GleSYS?

Jag ska jobba som ekonomichef/CFO och därmed vara ytterst ansvarig för ekonomin tillsammans med den fantastiska ekonomiavdelningen som finns på plats idag. Tillsammans med alla våra medarbetare ska jag utveckla bolaget och organisationen i den spännande tillväxtfas som verksamheten befinner sig i.

Vad har du gjort tidigare?

Yrkesmässigt har jag vuxit upp i liveunderhållningsbranschen där jag varit som CFO och VD på företagen 2Entertain och Krall Entertainment. De senaste åren har jag jobbat inom fotbollen, på Halmstads Bollklubb som klubbchef/VD. Nu blir det en annan del av upplevelseindustrin, en mera digital upplevelse och plattform att utgå från.

Vad lockade dig att börja jobba hos oss?

Verksamheten är i en så spännande fas som präglas av nyfikenhet och starka drivkrafter. Man jobbar med kontinuerlig utveckling av såväl bolagsstruktur, unika produktlösningar och medarbetare. En sån resa vill man gärna vara med på. Att få lära sig en ny bransch är så spännande och det känns som jag blivit yrkesmässigt kär i bolaget redan!

Intressen och talanger:

  • Jag rider nån av mina tre hästar och kollar på alldeles för mycket fotboll.
  • Sjungit i kör många år så är inte främmande för lite stämsång (vi har redan hört Susanne stå och sjunga vid kaffeautomaten 😊)

Vill du också jobba på GleSYS?

Just nu söker vi bland annat fler utvecklare till vårt team. Kolla in våra lediga tjänster här.

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!