Här är eventen där du träffar oss i vår

träffa-oss-2019

Det är ett härligt turnéschema vi har inplanerat i vår. Här är eventen där du kan träffa oss. Passar inget av tillfällena är vi bara ett mejl eller telefonsamtal bort för en swedish fika ☕️

Webbhusets Magentodag 30 januari

För åttonde året i rad arrangerar vår kund Webbhuset Sveriges största Magentoinriktade e-handelsevent. Kom och träffa oss och prata om hur du optimerar din Magento-hosting i vårt samarbete med Webbhuset.

Läs mer om Webbhusets Magentodag

Di:s Datacenter-dag 20 februari

Dagens industri samlar för tredje gången branschen för en heldag på högsta strategiska nivå. På agendan står bland annat diskussioner om datacenterindustrins mest affärskritiska frågor: megatrender, energieffektivitet, säkerhet och mycket mer!

Läs mer om Di Datacenter

D-Congress 7 mars

D-Congress är Sveriges största e-handelsevent som arrangeras av Svensk Digital Handel. Givetvis är vi där i egenskap av stolt guldpartner och ledande hostingleverantör till svensk e-handel.

Läs mer om D-Congress

CloudFest Europe 23-29 mars

CloudFest är ett av världens främsta evenemang som samlar de största aktörerna från molnbranschen för att driva tekniken framåt och knyta nya kontakter. Vårt team är så klart på plats på kända Europa-Park i Rust!

Läs mer om CloudFest

Emeet Helsingborg 2 april

Emeet är en unconference (demokratisk konferens) om allt kring e-handel där vi under våren är med som partner i både Helsingborg, Köpenhamn och Helsingfors.

Läs mer om Emeet Helsingborg

Emeet Köpenhamn 16 maj

Läs mer om Emeet Danmark

Emeet Helsingfors 23 maj

Läs mer om Emeet Finland

NXT Oslo 4 juni

NXT är Norges viktigaste mötesplats för e-handlare. Vi är med som partner och kan berätta om hur du optimerar driften av din e-handel och om vårt datacenter i Oslo.

Läs mer om NXT Nordic

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!