VPS

Vår VPS-tjänst uppskattas av kunder i hela världen. I totalt 67 länder, faktiskt.

Läs mer om VPS

Dedikerad

Hyr dedikerad server av oss – skräddarsy eller välj en server från vårt lager.

Läs mer om Dedikerad

Colocation

Vi har plats över till dig i våra alldeles egna datacenter – vill du hyra utrymme?

Läs mer om Colocation

Inspireras av våra innovativa kunder

Se våra kundcase

Varför välja GleSYS?

Tydligt fokus

Med vår hjälp kan du fokusera på att få verksamheten att växa – utan att behöva vara stressad över serverdriften.

Engagerad personal

Du kan förvänta dig det där lilla extra av oss. Vi älskar teknik, lösa problem och att hjälpa våra kunder. Tillsammans gör vi något bra.

Ett stabilt företag

Vi jobbar långsiktigt och har vuxit organiskt med ett positivt resultat från dag ett. Sunda finanser gör att du kan känna dig trygg med GleSYS.

Lång erfarenhet

GleSYS grundades 1999 och har levererat molntjänster sedan dess. Vår personal har många års erfarenhet av IT i olika branscher.

GleSYS Cloud

Alla våra tjänster är integrerade i GleSYS Cloud. Från ett och samma ställe kan du administrera dina tjänster, betala dina fakturor och hantera rättigheter för ditt team. GleSYS Cloud ger dig en lättarbetad och tydlig kontrollpanel och ett kraftfullt API.

Läs mer om vår kontrollpanel

Våra datacenter

Våra datacenter ligger till grund för alla våra tjänster. I Falkenberg och Stockholm äger vi våra egna datacenter och utanför Sverige arbetar vi med ledande leverantörer på sin marknad. Alla datacenter uppfyller våra hårt ställda krav på reservkraft, kyla och fysisk säkerhet.

Läs mer om våra datacenter

Vårt nätverk

Vårt nätverk sträcker sig ner i Europa och ger oss och våra kunder enorma möjligheter att bygga spännande lösningar. Vi har direktanslutningar till alla stora internetleverantörer och avstyr själva DDoS-attacker.

Läs mer om vårt nätverk