Välkomna till GleSYS – Emil och Claes!

Emil Skoglund och Claes Hohner Emil Skoglund och Claes Hohner

Emil Skoglund

Emil är ett värdefullt tillskott till vårt driftteam där han primärt kommer att arbeta med våra Microsoft-baserade tjänster. Han har innan dess jobbat som IT-coordinator hos en av Sveriges större e-handlare. Emil är också en av dem som du kan komma att stöta när du kontaktar vår fenomenala support.

Claes Hohner

Claes är ny kundansvarig och kommer att arbeta med kundkontakt och försäljning, främst i västra och södra Sverige. Han kommer senast från elektronikbranschen där han jobbade med teknisk försäljning av mönsterkort. Han började sin karriär som sysadmin och räds inte att snacka om teknik, vare sig det är VPS-plattformar, senaste distributionerna av Linux eller specar på dedikerade servrar.


Vill du också jobba på ett av Sveriges snabbast växande hostingbolag?

Just nu söker vi bland annat fler utvecklare. Kolla in våra lediga tjänster här.

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!