Tack för i år, Glesysdagen!

Den 26 september 2019 anordnades Glesysdagen för andra gången och vi bjöds på en oförglömlig upplevelse. Snittbetyget från besökarna landade på 4,7 av 5 och det innebär ett nytt rekord.

Vi tycker det är riktigt kul att vi kan dela med oss av föreläsningarna här i efterhand – inspirerande, tankeväckande och varmt rekommenderat! Under hösten publicerade vi dessutom kortare intervjuer med talarna som du hittar längre ned på sidan.

Årets föreläsningar

Keynote

Se keynoten med Glenn Johansson, GleSYS VD och grundare, där han i samband med vårt 20-årsjubileum berättar om resan fram till idag och våra framtidssatsningar inom grön IT-drift.

7 digitala trender som påverkar företag och människan

Judith Wolst är digitalproffset som bland annat har ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication och gett ut boken Digital Panik.

Adapt or die

Tuva Palm är en av Sveriges mäktigaste tech-kvinnor och har som produktchef för Klarna och CTO på Nordnet omdefinierat finansbranschen.

Konsten att ha dåliga idéer

Tobias Ahlin är idag Experience Designer på Mojang – spelutvecklaren som står bakom världssuccén Minecraft.

Missa inte senaste nytt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss, förhandsinformation om nästa upplaga av Glesysdagen och mycket mer!

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig i enlighet med vår dataskyddspolicy.