God jul & Gott nytt år önskar vi på GleSYS

Jul och nyår står runt knuten och vi tänker tillbaka på vilket fantastiskt år vi haft på GleSYS. Vi hade inte kunnat göra det utan våra kunder så det här är ett stort tack till dig! ❤️ 🙏🏻 Här är några höjdpunkter från hösten som gått.

christmas-pattern

team-members-web

Säg hej till våra nya medarbetare

Vi är nu 35 medarbetare och inom kort blir vi ännu fler. Några som nyligen blivit en del av vårt team är Susanne (ekonomichef), Christoffer (utvecklare), Emil (servertekniker), Claes och Christian (kundansvariga).

Kundcase: Solvi digitaliserar lantbruket med drönare och maskininlärning

Med hjälp av analys av tusentals drönarbilder och maskininlärning siktar Solvi på att digitalisera lantbruket inom 10 år. Se hur de gör och använder GleSYS dedikerade servrar för att bearbeta datan.

Läs också om Madelene och Ilia från MADLADY som för sex år sedan åkte till Kina för att hitta en produkt och idag omsätter över 30 mijoner och ökat 60 procent senaste året.  Madlady: ”Det ingår att vara intresserad av teknik när man är e-handlare"

Senaste nytt i vår kunskapsbank

Har du upptäckt vår kunskapsbank ännu? Där samlar vi guider kring den senaste tekniken och dokumentation för våra tjänster. Här är några av de senaste artiklarna:

Tipsa oss gärna om ämnen som du vill att vi ska skriva mer om. Vill du bidra till vår kunskapsbank? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Träffa oss i vår

Här är några hållpunkter i vårens turnéschema. Hoppas att vi ses!

En sista godbit…

Vår kollega Emil älskar verkligen julen, så vi bestämde oss för att ge honom en överraskning i förskott. Här kan du se hur det gick.


God jul & Gott nytt år! 🎅 🎄

Dela på Twitter

Kom igång med GleSYS Cloud!